2015, een succesvolle editie!

Nils Hemmes, vrijwilliger van de dag (Maandag)
08/24/2015
GP Eext in de media
08/24/2015

2015, een succesvolle editie!

Je krijgt er kippenvel van, als je bedenkt wat er afgelopen dagen in Eext is neergezet. Een ongelofelijk strak programma met speciale gasten en een circuit bomvol speciale motoren. Na de jubileumeditie van het afgelopen jaar was ook dit een bijzonder en exclusief weekend.

Een citaat uit het “Drenthe Journaal”

Dit jaar stond in het teken van Team Classic Suzuki. Het was een grote wens om ooit eens een groot gedeelte van de bijzondere verzameling Suzuki Grand Prix motoren in Eext aan de start te krijgen. En dat is gelukt!

De Engelsman Steve Wheatman is de grote man achter Team Classic Suzuki en men heeft hem bereid gevonden om een aantal van zijn motoren, met daarop bekende oud-coureurs als Steve Parrish, John Reynolds en natuurlijk onze eigen Wil Hartog, in Eext te laten rondrijden.

Een bijzonder evenement en zoals Mister TT Jaap Timmer het zo mooi zei tijdens het commentariëren van de races, ‘Elk jaar weer slagen de enthousiaste mensen van de organisatie van deze historische Motor GP er weer in om het evenement niet alleen bijzonder maar ook telkens weer vernieuwend te maken’.

Dat is toch een prachtig compliment. Het publiek stond weer in rijen voor de kassa’s en konden genieten van de geur, het geluid en de TT sfeer van weleer.

Een groot compliment van mister TT maar complimenten hebben we in overvloed gehad, van alle kanten gehad en dat geeft ons als stichting een geweldig gevoel!

Een evenement van dit formaat kan niet zonder hulp van vrijwilligers, sponsoren, donateurs, dorpsbewoners, radio, cateraar, verenigingen en stichtingen uit de omgeving, verkeersregelaars, EHBO & Rode Kruis, gemeente Aa en Hunze en welwillende ondernemers uit de omgeving die geheel kosteloos ladingen materiaal beschikbaar stellen.

Komende dagen staan in teken van opruimen en terug kijken naar een geweldige editie. Via deze weg willen wij iedereen danken voor welke ondersteuning dan ook. Op naar 2016. Namens het bestuur van de Stichting Historische Motor GP Eext, BEDANKT!