4e Off The Road rit Eext gaat weer een spektakel te worden

OTR Eext op 12 februari 2017
10/17/2016
4e Off The Road rit Eext start op nieuwe locatie
01/11/2017

4e Off The Road rit Eext gaat weer een spektakel te worden

Eext – De Historische Motor GP Eext staat weer aan de vooravond van hun eerste grote activiteit in het nieuwe jaar. We zijn er in geslaagd een vernieuwde route van maar liefst 50 kilometer te maken en die gegarandeerd doorgaat!

Deze rit voor motoren en quads wordt dit jaar op zondag 12 februari 2017 alweer voor de 4e keer georganiseerd. Het parcours is een ware uitdaging voor zowel recreanten als gevorderde rijders. Inschrijven voor de rit kan op de dag zelf, en binnenkort online via de website. De start is om 09.30 uur in Eext, waarna de rijders beginnen aan hun eerste uitdagende OTR rit van 2017!!  De laatsten kunnen starten vanaf 14.30 uur. Op het parcours zijn een aantal parels van voor het publiek , de zandafgraving aan de Nijslootsweg in Gieten is daar een mooi voorbeeld van.

Dit alles in samenwerking en medewerking van de Provincie Drenthe, Gemeente Aa en Hunze, Waterschap Hunze en AA’s en Staatbosbeheer!!

Buiten de organisatie zijn ook de rijders zelf zich goed van bewust dat veiligheid en het feit dat ze te gast zijn in de Provincie Drenthe en de gemeente Aa en Hunze. Zij worden daarom geacht de regels van de zogeheten “Code Groen” te volgen. Deze code wordt ook wel de 10 geboden van het Off The Road rijden genoemd, met oog op wederzijds respect voor natuur en vrijetijd daarom is een milieumat verplicht tijdens het tanken en onderhoud.