4e Off The Road rit Eext start op nieuwe locatie

4e Off The Road rit Eext gaat weer een spektakel te worden
12/12/2016
Voorbereidingen OTR in volle gang!
02/03/2017

4e Off The Road rit Eext start op nieuwe locatie

Eext – Op zondag 12 februari zal deze rit voor motoren en quads al weer voor de 4e keer georganiseerd worden. We zijn er in geslaagd een vernieuwde route van maar liefst 50 kilometer te maken en die gegarandeerd doorgaat!

We verlaten onze vertrouwde startlocatie aan de Jan oostingweg. De nieuwe startlocatie wordt de Gieterstraat in Eext. De inschrijving en feesttent staat in het Weiland van Brinks, naast de ijsbaan. De start is vanaf het weiland achter Lammert Hollander. We rijden dan via de velden en bosjes naar de Naweg (blikken tunnel).

Het parcours is een ware uitdaging voor zowel recreanten als gevorderde rijders. Inschrijven voor de rit kan op de dag zelf, en binnenkort online via de website. De start is om 09.30 uur in Eext, waarna de rijders beginnen aan hun eerste uitdagende OTR rit van 2017!!  De laatsten kunnen starten vanaf 14.30 uur. Op het parcours zijn een aantal parels van voor het publiek , de zandafgraving aan de Nijslootsweg in Gieten is daar een mooi voorbeeld van.

Dit alles in samenwerking en medewerking van de Provincie Drenthe, Gemeente Aa en Hunze, Waterschap Hunze en AA’s en Staatbosbeheer!!

Buiten de organisatie zijn ook de rijders zelf zich goed van bewust dat veiligheid en het feit dat ze te gast zijn in de Provincie Drenthe en de gemeente Aa en Hunze. Zij worden daarom geacht de regels van de zogeheten “Code Groen” te volgen. Deze code wordt ook wel de 10 geboden van het Off The Road rijden genoemd, met oog op wederzijds respect voor natuur en vrijetijd daarom is een milieumat verplicht tijdens het tanken en onderhoud.

Online inschrijven kan hier!