Afscheid bestuursleden

BELANGRIJK! Jaarvergadering
03/21/2016
Dina Mennega, lid van verdienste
03/25/2016

Afscheid bestuursleden

Afgelopen woensdag 24 maart, heeft de SHMGPE (Stichting Historische Motor GP Eext) haar jaarlijkse jaarvergadering gehouden. De avond is redelijk bezocht door vrijwilligers en klein aantal dorpsgenoten. Helaas hebben we dit jaar afscheid moeten nemen van diverse bestuursleden, welke toch nog even willen benoemen.

Dina lid van verdienste 002Fré van Rein, sponsoring

Het gezicht voor onze sponsoren. Fré heeft zich afgelopen jaren flink ingezet om financieel het plaatje rond te krijgen met sponsoring. Zeker in tijden van de crises, geen eenvoudige opgave. Na jaren van grote inzet is het voor Fré tijd het stokje over te dragen om zich te kunnen focussen op zijn werk. Ook Fré zullen we rondom de GP niet hoeven missen!

 

Twan Danen, circuit

Twan is al enkele jaren vrijwilliger van onze stichting en heeft zich een jaar geleden verbonden aan het bestuur. Twan heeft afgelopen jaar een hoop werk verzet voor de bouw van het circuit iets wat in combinatie met zijn werkzaamheden op het TT-circuit niet was te combineren.

Jaap Westerhuis, nevenactiveiten

Ook Jaap is al jaren een zeer betrokken vrijwilliger en sinds enkele jaren de man rondom de nevenactiviteiten. Jaap heeft afgelopen jaar flinke problemen gehad met zijn gezondheid wat hem op dit moment parten speelt. Rust is in deze de beste genezer, en de gezondheid gaat in alle gevallen voor. We zullen Jaap rondom de GP zeker nog zien als vrijwilliger in het dorp, en naar hem kunnen luisteren op GP Radio.

Dina Mennega, secretariaat

zie hiervoor het andere bericht.

Het bestuur van de SHMGPE wil ook hier van de gelegenheid gebruik maken een ieder te bedanken voor de geweldige inzet, we zijn trots dat we met jullie hebben mogen werken. Dit geweldige evenement hadden we niet zonder jullie kunnen uitbouwen! Bedankt!