Dina Mennega, lid van verdienste

Afscheid bestuursleden
03/25/2016
Thema Historische Motor GP Eext: Gouden MV Agusta tijden herleven in Eext
03/31/2016

Dina Mennega, lid van verdienste

Dina lid van verdienste 008

Dina Mennega ontvangt uit handen van Johan de Vries (voorzitter) het certificaat behorende bij de benoeming tot lid van verdienste.

Wie GP Eext zegt, noemt eigenlijk indirect de naam van Dina Mennega. De SHMGPE en Dina zijn al vele jaren aan elkaar verbonden, en Dina is dan ook voor niemand een onbekende. Ruim 10 jaar heeft Dina een bestuursfunctie vervuld bij de SHMGPE.

Afgelopen jaarvergadering hebben we ook afscheid genomen van Dina. Het bestuur van de SHMGPE kon dit afscheid niet zomaar voorbij laten gaan. 10 jaar, een lange tijd en zeker voor het secretariaat. De GP is afgelopen jaren flink veranderd, er is een hoop werk bijgekomen, en dat is altijd direct te merken bij het secretariaat. Een GP, meerdere malen per jaar de Catering bij Thialf, een off Road Rit, vrijwilligers avonden enz enz. Allemaal activiteiten waar Dina een belangrijke rol in vervulde. Rondom de GP was het huis van Roel en Dina aan de Anderenseweg in Eext vaak het kloppende hart rondom de organisatie. Alles was te vinden bij Dina.

Al aandenken aan alle mooie jaren heeft Dina nog een fotocollage ontvangen van diverse foto's.

Al aandenken aan alle mooie jaren heeft Dina nog een fotocollage ontvangen van diverse foto’s.

Het bestuur heeft daarom ook besloten na de jarenlange buitengewone en belangeloze inzet Dina te benoemen tot lid van verdienste van de Stichting Historische Motor GP Eext. Ook vanaf deze plek wil het bestuur van de SHMGPE Dina danken voor de geweldig inzet. Een kleine troost, we hoeven Dina nog niet te missen rondom de GP, ook Dina zal zich blijven inzetten als vrijwilliger van onze stichting!