Expo tent Motor GP vol met MV Agusta historie.

Simone FM + Evert Baptist on tour! 21 augustus live vanuit Eext!
08/05/2016
Opbouw GP Eext 2016 van start!
08/13/2016

Expo tent Motor GP vol met MV Agusta historie.

De expo tent van de Motor GP Eext staat net als voorgaande jaren weer op de brink aan de Kampstraat ter hoogte van het horecaplein. Tijdens de jubileum editie van de Motor GP in 2009 deed de expo tent zijn intrede. Sinds die tijd is de tent een vaste waarde op het evenement. Weliswaar een paar keer van plek veranderd maar sinds een aantal jaren op de brink nabij de parade paddock en het horecaplein.

Expotent 2015 (1)

Expotent Suzuki 2015, Eext

Amici di MV Agusta

Ook in 2016 is de expo tent volledig ingericht in de sfeer van het thema, voor dit jaar is dat Amici di MV Agusta. Op het podium gedeelte in de tent staan een aantal MV Agusta motoren die waarschijnlijk niet in de demo’s meerijden. Zeldzame originele MV’s maar ook heel goed lijkende replica’s . Aan de wanden een zeer uitgebreide foto tentoonstelling over de race geschiedenis van MV, met authentiek foto materiaal van topfotografen.

Classic  Cagiva Team

In de expo tent, of in een speciale tent vlak bij de expo, staan ook de fel rood gekleurde en zeer exclusieve Cagiva’s van het Engelse Classic Cagiva Team. Het team komt met zeker 3 van deze gillende tweetakten naar Eext en zal ook nog een andere speciale motor meenemen als verrassing.

De expo tent is onderdeel van het evenement en dus vrij te bezoeken voor alle bezoekers aan de Motor GP Eext. Een must voor alle MV Agusta vrienden en motorliefhebbers in het algemeen.

 

Expotent 2015 (2)

Expotent Suzuki 2015, Eext