Ga je mee naar het TT Festival?

Uitvaart Jan Wilms
06/05/2017
Geen Historische Motor GP Eext in 2017
06/28/2017

Ga je mee naar het TT Festival?

Ga je ook mee naar het TT festival? Volop gezellige mensen, live muziek, mooi weer (daar gaan we vanuit) en  allemaal gezellige Motor GP vrijwilligers! 

JA IK GA MEE

Ga je mee helpen om er in Assen één groot feest van te maken?

Het organiseren van evenementen kost ieder jaar veel geld. De afgelopen jaren konden wij onze evenementen bekostigen doordat we de publiekscatering tijdens alle grote schaatswedstrijden in Thialf verzorgden. Altijd erg gezellig! Dit jaar doen we het anders!

Catering Teuben heeft ons gevraagd of wij de catering willen verzorgen tijdens de TT festival in Assen op 21, 22, 23 en 24 juni 2017. Tijdens alle avonden zijn we ongeveer 40 personen nodig. Een ieder die wil helpen is van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de GP Eext of de OTR en het geeft ook niets als je niet eerder mee bent geweest naar Thialf.

Met andere woorden een ieder is van harte welkom.

Exacte tijden zijn nog niet helemaal duidelijk, mochten we niet genoeg mensen hebben schuiven we wellicht wat met dagen. Het doel is om aan de wensen van iedereen te voldoen en er een aantal gezellige avonden van de maken, waar we in Augustus weer met z’n alle van kunnen profiteren!

Ga je mee?
Geweldig, dat kunnen we waarderen. Klik hieronder op “JA IK GA MEE”, dan kan je gelijk een mailtje sturen naar het secretariaat. Je moet alleen nog even aan geven welke dag (of dagen) je graag mee gaat.

JA IK GA MEE