Jaap Timmer, adieu motorsport legende!

Mediaoverzicht OTR Eext – 2017 (update!)
02/12/2017
Jaarvergadering SHMGPE – 23 maart
03/08/2017

Jaap Timmer, adieu motorsport legende!

Onvergetelijk als commentator, als bestuurder, als motorsportman in hart en nieren maar bovenal als mens.

Eens in de zoveel jaar staan ze op , mensen die zoveel respect afdwingen door hun kennis, kunde en charisma dat je niet om hen heen kan, niet om hen heen wilt zelfs. Als Jaap Timmer in de buurt was dan wilde je daar bij zijn, luisteren naar zijn boeiende verhalen en anekdotes. Als je Jaap hoorde praten en je deed je ogen dicht dan zat je weer in de striemende regen op die houten plank op de winterdijk tribune aan het TT circuit en zag, en hoorde je de motoren in gedachten langs komen.

In 2016 schreef Jaap een voorwoord in het programma blad van de Motor GP Eext, hij was op vakantie en dus niet bij de Motor GP aanwezig. In zijn voorwoord roemde Jaap het evenement en de inzet van de vrijwilligers. Niet alleen in het voorwoord, maar ook op de vele motorevenementen waar Jaap Timmer aanwezig was vervulde hij een soort ambassadeurschap voor de GP Eext. In binnen en buitenland schalde de onmiskenbare stem van hem door de luidsprekers. En als we nogmaals de ogen sluiten dan horen we nog steeds de enthousiaste stem van Jaap Timmer en zien we zijn ogen glinsteren bij al dat motorgeweld. We hadden ons geen betere ambassadeur kunnen wensen.

Het is een eer om de motorsport samen met Jaap Timmer te hebben mogen beleven. Bedankt voor alles Jaap, we hebben met volle teugen van je aanwezigheid genoten en zullen je als eerbetoon een mooi plekje geven op onze Motor GP Eext Wall of Fame. Een plek die je toekomt en zo ben je altijd bij ons.

Het bestuur en de vrijwilligers van de Historische Motor GP Eext condoleren de familie, vrienden en kennissen van Jaap Timmer en wensen een ieder sterkte met dit grote verlies.

Namens de HMGP Eext Johan de Vries.Jaap-Timmer-1

Jaap-Timmer-2

15e editie Historische Motor GP in Eext.

15e editie Historische Motor GP in Eext.

Jan Burgers GP 2014 (4)casual sex hookup sitesダクトレール用 ペンダントライト