Organisatie
02/15/2014
Sponsoren
02/15/2014

Pers

Voor meer informatie over perskaarten, accreditatiekaarten, persberichten etc. kunt u Contact opnemen met de werkgroep Communicatie GP Eext, Johan de Vries 06-52002171 of per mail; Barrydevries_46@hotmail.com

Perskaart
Om verslag te kunnen doen van de GP Eext is het handig een perskaart van de GP Eext aan te vragen. Men ontvangt dan een parkeerkaart en heeft toegang tot de VIP-tent alwaar we de pers ontvangen.

Accreditatiekaart
Om binnen de afzettingen van de GP Eext te mogen fotograferen of opnamen te maken, dient men in het bezit te zijn van een accreditatiekaart. Deze kaart kan men aanvragen bij de werkgroep Communicatie van de Stichting Historische Motor GP Eext. Voordat de fotografen de accreditatiekaart krijgen, dienen zij het aanvraagformulier te ondertekenen waarin zij verklaren zich op eigen risico op het circuit te begeven. Ook verklaren zij akkoord te gaan met het dragen van een hesje tijdens de werkzaamheden op het circuit en eventuele orders van politie, brandweer of baanpersoneel onverwijld op te volgen. Het hesje wordt verstrekt door de Stichting Historische Motor GP Eext.

Ontvangst pers
De persvoorlichter ontvangt de pers in de VIP-tent. Bij eventuele calamiteiten zal ook hier een gezamenlijke persconferentie worden gehouden.

Fotografen en cameramensen kunnen hier een accreditatiekaart aanvragen en ontvangen het hesje dat zij dienen te dragen tijdens de uitvoering van hun werk op of rond het circuit. Ook ontvangt men een persmap waarin een plattegrond van het circuit waarop staat aangegeven waar de persvakken van het circuit zich bevinden en waar men kan en mag staan om foto’s of opnames te maken. Daarnaast kan men in overleg met de persvoorlichter afspraken maken om over het circuit vervoerd te worden naar de persvakken of om gebruik te maken van bijvoorbeeld een hoogwerker. Voor aanvragen van interviews en andere vragen kan men ook terecht bij de persvoorlichter.

Reglement voor fotografen en cameramensen
Het fotograferen en opnames maken binnen de afzettingen is alleen toegestaan:

  • Voor fotografen die zichtbaar zijn voorzien van een accreditatiekaart;
  • Voor fotografen die zichtbaar gekleed zijn in een genummerd hesje;
  • Indien men binnen de afzettingen op het circuit fotografeert op de door de organisatie aangewezen plaatsen;
  • Indien fotografen de aanwijzingen van baancommissarissen, officials en of politie strikt opvolgen.
  • Indien men zich niet houdt aan de regels uit dit reglement wordt men verwijderd van het circuit.

 Laatste info pers klik HIER