Simone FM + Evert Baptist on tour! 21 augustus live vanuit Eext!

Aa en Hunze klasse
08/05/2016
Expo tent Motor GP vol met MV Agusta historie.
08/13/2016

Simone FM + Evert Baptist on tour! 21 augustus live vanuit Eext!

Natuurlijk kom je 21 augustus al naar Eext voor de mooie historische motoren, maar er is meer! Zo beschikken we ook dit jaar weer over een geweldig podium programma! Vanaf 11 uur is het podium geopend en kan je bij Catering Teuben aanschuiven voor een heerlijk kopje koffie. We zullen die dag wat leuke prijzen weg geven met het “Rad van avontuur” met presentator Herman van Oost. Ook zullen verschillende dansgroepen vanuit Eext hun kunsten op het podium vertonen.

simone

Nu stap je zondagochtend in de auto, en wat is er dan mooier om alvast in de stemming te komen van de GP? Nou, ook dat kan! In heel noord-nederland kan je genieten van de GP Eext, want Simone FM is aanwezig met hun mobiele studio (de welbekende rode dubbeldekker!). Het is alvast verstandig om af te stemmen op de goede frequentie. Kom je in de omgeving van Eext kan je ook overschakelen op de 106.4 FM, je stemt dan af op GP Radio Eext. Het speciale radiostation van de M-Lease Historische Motor GP Eext.

Aan het eind van de middag sluiten we de dag spetterend af met de kippenvanger Evert Baptist uit Vriescheloo. Wellicht dat die op zijn Zundapp C50 uit 1976 nog even voorbij komt. Mocht je hem onderweg tegen komen, wijs hem even de weg. Dat wil namelijk nog wel eens een probleem zijn.

Goeiedag eem, zeg maar!