Sponsoren
02/06/2014
22 t/m 23 maart 2014
02/10/2014

Thialf

Al jaren verzorgen de vrijwilligers van de Historische Motor GP Eext en andere enthousiastelingen uit Eext en omstreken de catering tijdens de schaatswedstrijden in Thialf. In ruil daarvoor gaat een deel van de horecaomzet naar de organisatie van het jaarlijkse motor GP evenement in Eext. Het totaalbedrag dat de vrijwilligers hiermee verdienen is ongeveer de helft van de begroting van de GP en dus onmisbaar voor de organisatie.

De werkzaamheden bestaan uit de verkoop van eten en drinken aan het publiek in de schaatshal. Meerdere horecapunten zijn ingericht om iedereen te kunnen bedienen. “Tijdens de WK schaatsen hebben we gemiddeld 40 vrijwilligers per dag mee. Hiervoor putten we uit een bestand van totaal 100 vrijwilligers. Sommigen zijn er altijd bij, sommigen gaan af en toe eens mee. Een mooie gezellige club, die wij erg dankbaar zijn.”

BEGELEIDING VOOR JEUGDIGE MEDEWERKERS IS MOGELIJK

Scholieren die graag stagepunten verdienen zijn natuurlijk ook altijd welkom. Begeleiding etc. is in overleg mogelijk. De werkzaamheden bestaan uit de verkoop van eten en drinken aan het publiek in de schaatshal. Meerdere horecapunten zijn ingericht om iedereen te kunnen bedienen. Tijdens het WK schaatsen hebben we gemiddeld 40 vrijwilligers per dag mee. Hiervoor putten we uit een bestand van totaal 100 vrijwilligers. Sommigen zijn er altijd bij, sommigen gaan af en toe eens mee. Een mooie gezellige club, die wij erg dankbaar zijn.

Interesse om ook eens mee te gaan? Mailen naar secretariaat@gpeext.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bellen met (0592) 26 18 05 (na 18:00 uur) kan ook.

Meer informatie over de schaatsevenementen
Informatie vrijwilligerwerk Aa en Hunze 
Informatie maatschappelijke stages in Aa en Hunze
Plattegrond van Thialf