Uitvaart Jan Wilms

In memoriam Jan Wilms
06/03/2017
Ga je mee naar het TT Festival?
06/12/2017

Uitvaart Jan Wilms

In overleg met de familie van Jan Wilms is besloten dat wij (vrijwilligers van de GP Eext) a.s. donderdag met motoren voor de ingang van het crematorium gaan staan en dat vrijwilligers aansluiten in onze vertrouwde blauwe GP t-shirts. Een ieder die kan en wil is welkom om mee te gaan. Als je op de motor gaat even aanmelden bij het Albert Springer. Mensen die de plechtigheid willen bezoeken, maar niet op de motor gaan zijn uiteraard ook van harte welkom. Als het mogelijk is ook graag auto’s meenemen. Bij vertrek zullen we zorgen dat weer zoveel als mogelijk mensen bij elkaar In de auto’s gaan reizen. De plechtigheid rond de uitvaart van Jan wordt gehouden as donderdag om 10.30 uur in de Boskamp in Assen.

We verzamelen vanaf 09.00 uur bij de GP schuur aan de Middenstraat in Eext. Briefing om 09.30 uur. Vertrek naar Assen omstreeks 09.45 uur. Graag je blauwe GP T-shirt aan doen. Uiteraard zullen we zorgen dat er ook T-shirts zijn in de GP schuur, maar we kunnen de juiste maat echter niet garanderen.

Foto: Henny Berno Stern / Johan de Vries. Foto is gemaakt tijdens de GP van 2016 waar Jan oog in oog kwam te staan met zijn held Phil Read.