Zomerfeest Eext 2017 – 26 augustus

Geen Historische Motor GP Eext in 2017
06/28/2017
Zomerfeest Eext – 27 augustus
08/05/2017

Zomerfeest Eext 2017 – 26 augustus

Dit jaar geen historische Motor GP, maar toch een prachtig zomerfeest weekend! Jij komt toch ook? Tag je gelijk even al je vrienden die ook moeten komen? Tot de 26e!

Zaterdag 26 augustus 2017

Programma

  • 17.00 Sterrit (oriënteringsrit), organisatie VVV Eext (opgave via het VVV)
  • 21.30 Feestavond met Feestband & DJ in Eetcafé Homan

karambamFeestband Karambam

Deze 3 knotsgekke boys spelen het dak eraf!
Kroeg, bruiloft, bedrijfsfeest, feesttent, je kunt het zo gek niet bedenken, zij staan er en krijgen het altijd voor elkaar! Humor, verzoekjes, snelle medleys, muziek van de jaren ’60 tot nu…Ruim 4 jaar lang spelen ze samen en zijn ze een geoliede motor met een muzikale bagage waar je “u” tegen zegt! Van iedere onverwachte situatie weten ze weer iets moois te maken, niks is deze jongens te gek! Probeer ze maar uit.

 

ZomerfeestLucas & Gea

Lucas en Gea: het volksduo van Nederland.
Het nederlandstalige lied is Lucas en Gea met de paplepel ingegoten en na 20 jaar in diverse orkesten te hebben gespeeld kwam in 2000 de doorbraak met “Steeds weer huil je” onder de naam Lucas en Gea. Van het debuutalbum gingen meer dan 45000 exemplaren over de toonbank en de hitsingles volgden o.a. “De Waarheid”, “Dansen op je bruiloft”, “Klein cafeetje”, “Dorp aan de rivier” etc.

Lucas en Gea maakten van 2002 tot 2006 drie keer een buitenlandse tv special, (alleen op dvd verschenen) in Gran Canaria, Turkije en Mexico.

Het duo stond vanaf 2006 regelmatig op de Trosplein feesten en hadden diverse top?100 noteringen. Ook is er een soap?serie opgenomen van dit interessante stel. In totaal hebben ze elf albums op naam staan.

Met hun jarenlange ervaring en met de gezelligheid die hun muziek uitstraalt maken ze van ieder evenement een knalfeest.

djDJ Sowieso

Dj Sowieso begint zijn draai carrière begin jaren 80 waar hij op elk feestje zijn platenkoffer meenam en de gasten vermaakte met zijn dansbare deunen. Na veel gratis optredens voor familie en bekenden kwam het er eindelijk van zijn eerste baan als dj in een discotheek , en een eigen radioprogramma in de stad Groningen . Zo verzorgde hij vele drive in shows en draaide in grote disco’s zoals Barcarolle in Wildevank en Pruim in Zevenhuizen ,verder is hij te vinden in diverse dans gelegenheden in het land. Zo is hij de vaste dj van de Danny’s nightfever discoshow en draait op diverse grote evenementen en bedrijfsfeesten. Dj Sowieso is door zijn ruime ervaring een allround deejay die een passie heeft voor dansmuziek inzetbaar op veel soorten feesten.