Geertjan Springer, lid van verdienste Stichting Motor GP Eext!

OTR 2019 wederom een succes!
02/11/2019
18 augustus 2019 – Classic 50cc Grasbaanrace in Eext
07/02/2019

Geertjan Springer, lid van verdienste Stichting Motor GP Eext!

Er gaan maanden van voorbereiding vooraf aan een OTR in Eext. Vele vrijwilligers staan jaarlijks klaar voor onze stichting. Toch hebben we dit jaar unaniem besloten één iemand extra in het zonnetje te zetten. Al 20 jaar zet Geertjan Springer zich vanuit verschillende bestuursfuncties in voor de SMGPE (Stichting Motor GP Eext), voorheen SHMGPE (Stichting Historische Motor GP Eext).

Geertjan is vanaf het eerste uur betrokken geweest bij het ontstaan van de GP in Eext (nu 20 jaar geleden). Inmiddels vervult Geertjan al 20 jaar diverse functies (met soms tussendoor enkele korte pauzes) binnen het bestuur, maar veelal gelieerd aan de techniek en catering.

We zijn als dorp, vrijwilligers en bestuur trots op deze inzet. Mensen zoals Geertjan zorgen ervoor dat verenigingen en stichtingen in een kleine gemeenschap als Eext bestaansrecht hebben. Het bestuur van de Stichting Motor GP Eext heeft daarom (unaniem) besloten Geertjan te benoemen tot “Lid van verdienste”. Hij volgt hiermee in lijn van Dina Mennega (oud secretaris (2016)) en Johan de Vries (oud voorzitter (2017)).

Geertjan al enige tijd ziek, en kon dit jaar daarom ook niet actief aanwezig zijn bij het evenement. Toch heeft zijn gezondheid het toegelaten het certificaat uit handen van Dirk Jan Keijzer (Voorzitter) in ontvangst te nemen, onder luid applaus van alle vrijwilligers.

Geertjan we zijn trost op je en hopen nog jaren van je inzet gebruik te mogen maken!