OTR 2019 wederom een succes!

Verbeteringen OTR 2019
02/03/2019
Geertjan Springer, lid van verdienste Stichting Motor GP Eext!
02/11/2019

10 februari 2019, OTR Eext. De eerste OTR in 2019! We kijken terug op een waanzinnige dag zonder grote incidenten. Het weer was niet altijd even stralend, al begon het begin van de middag toch even droog te worden in Eext. Het mooie weer van afgelopen dagen heeft er toch voor gezorgd dat de route prima te berijden was, mede door enige last-minute aanpassingen. Honderden motoren en quads zijn gestart in Eext, om 14.00 uur starte de laatste die-hards aan hun laatste rondes.

Wij kijken als organisatie terug op een mooie editie. We danken vanaf deze plek al onze sponsoren, de landeigenaren, de ruim honderd vrijwilligers en alle omwonende. We zijn trots op alle samenwerkingen, waardoor dit evenement mogelijk is.

Wij hebben gister onze dag gezellig afgesloten met het Baco-Bal in Cafe Homan. De komende dagen (weken) gaan we keihard aan de slag alles weer in ere ter herstellen. Na een goede evaluatie zullen we even gaan genieten van onze zomerstop, waarna we in het najaar weer zullen starten met de voorbereidingen van OTR EEXT 2020.

Nogmaals bedankt voor een ieder zijn inzet in welke vorm dan ook. Graag tot volgend jaar.

(Foto van Facebook, Rene Jongeling)