OTR 2019

OTR 2019 – 11 februari 2019

De stichting Motor GP Eext organiseert op zondag 11 februari 2019 haar off-roadrit. Het parcours van de off-roadrit is bijna 50 Km lang en kent weer nieuwe uitdagende gedeeltes. Spectaculair zijn natuurlijk het enduropark en de zandafgraving die wederom in het parcours zijn opgenomen. De route is duidelijk aangegeven en op oversteekpunten staan officials het verkeer te regelen.

Voorinschrijving (nog niet mogelijk)


U kunt zich van te voren aanmelden. Vul het inschrijfformulier in op de site. Dit formulier kunt u na invullen afdrukken en 
ondergetekend meenemen. Wanneer u een dagverzekering nodig heeft, kunt u dit formulier hier downloaden (nog niet mogelijk). Deze drukt u af en neemt u ingevuld mee op 4 februari. Het voordeel van, voorinschrijving is, dat je een ingevuld formulier hebt, maar dat de organisatie je, ook alle laatste info tijdig zal mailen, bijvoorbeeld bij verkeersmaatregelen en/of afgelasten evenement door weersomstandigheden.

Kosten

De kosten voor deelname zijn 20 euro. Een dagverzekering va de MON kost 15 Euro.

Aan de off roadrit in Eext kan iedereen die in het bezit is van een MON off road pas, start- of trainingsbewijs deelnemen. Heb je deze niet, geen zorgen, dan kan je deelnemen op basis van een dagverzekering. Wel moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en een motor met kenteken en verzekering. Ook is het mogelijk op de dag zelf een WA + PO dagverzekering af te sluiten, kosten hiervoor zijn €20,-. Formulieren hiervoor zijn aanwezig bij de inschrijving.

Quads worden dit jaar toegelaten. De start van de quads is om 10.30 uur.

Motoren: Alle gekentekende offroadmotoren die een GOEDE geluiddemper hebben

Quads: Alle gekentekende quads (geen landbouwquads) die een GOEDE geluiddemper hebben.Deelnemen met een quad kan alleen als je vooraf hebt ingeschreven. Er nemen maximaal 150 quads deel.

Verzekering: Er wordt gereden volgens het MON- reglement, d.w.z. dat een KNMV OTR-licentie niet aangeschaft hoeft te worden (wel een MON-dagverzekering tenzij je over een MON licentie beschikt). Dagverzekering kost 15 euro.

Vernieuwd Adres: Cafe Homan aan de Hoofdstraat 12 in Eext (Start/finish/inschrijving)

Geluidscontrole Voor de inschrijving wordt dit jaar weer op geluid gecontroleerd. Maakt je motor opvallend veel herrie dan is de kans groot dat je er tussenuit wordt gepikt voor geluidscontrole. De consequenties zijn dan voor de deelnemer. We weten allemaal dat een off road motor geluid maakt maar er is een verschil tussen geluid en asociaal veel herrie. Personen die een motor hebben met een “verkeerde” uitlaat weten dat zelf meestal maar al te goed. Zet er dus bij twijfel een dB-killer in. Dat maakt net het verschil.

Denk aan een milieumat tijdens tanken en reparaties!!