Opbouw OTR Eext in volle gang

Eerste serie van 20 bomen ter CO2 compensatie geplant
02/01/2020
OTR EEXT GAAT GEWOON DOOR! Inschrijven tot 23.59 vanavond.
02/08/2020

In weer en wind is de afgelopen weken al druk gewerkt aan het OTR parcours van 2020. Al ruim voor het evenement is het bouwland in gereedheid gebracht. Al weken terug is de baan vlak gemaakt om te voorkomen dat bij vorst het parcours oncomfortabel zou worden. Om vorst hoeven we ons op dit moment allerminst zorgen te maken.

Het parcours ligt er op het moment van schrijven prachtig bij. De zandgronden zijn mooi droog, en een nat stuk hier en daar zorgt voor een prachtige uitdaging voor zowel de motor- als quadrijder. Naast alle zichtbare voorbereidingen, hebben we in de GP Schuur aan de Middenstraat in Eext weer een prachtige centrale post. Vanuit deze post sturen we de gehele dag al onze vrijwilligers, daar waar nodig EHBO posten en bezemwagens aan. Bij grotere ongevallen staan we in direct contact met de meldkamer om er voor te zorgen dat de hulp op de juiste plek terecht komt. Dit kan nog wel eens lastig zijn midden in een bos of bouwland.

Naast de centrale post is de GP Schuur in de weken voor de OTR het vrijwilligers honk. Hier verzamelen we met alle vrijwilligers voor briefingen, en drinken we gezellig na die tijd een biertje. Niets staat ons in de weg voor een prachtige OTR volgende week. Zien we jullie de 9e ook in Eext? Tot dan!