Jurywagen

De jurywagen is aan drie zijden voorzien van glas. De wagen heeft een stroomaansluiting, is voorzien van stopcontacten en TL verlichting. Er is een werkplateau in de wagen die ruimte biedt voor zes werkplekken.

We verhuren de jurywagen voor een bedrag van €100,– per dag en €150,– per weekend.

We kunnen de wagen brengen en halen. Voor vervoer rekenen we per rit €10,– indien de afstand 10 km of minder is. We rekenen voor iedere km €0,60 indien de afstand verder is dan 10 km.

Toiletwagen

De toiletwagen is voorzien van een heren- en damesgedeelte. In het gedeelte voor de dames bevinden zich drie afzonderlijke en zelfstandig af te sluiten wc’s en een wastafel met een spiegel erboven. In het gedeelte voor de heren bevindt zich één afzonderlijk en zelfstandig af te sluiten toilet, drie urinoirs en een wastafel met spiegel erboven.

We verhuren de toiletwagen voor een bedrag van €125,– per dag en €175,– per weekend.

De wagen dient u zelf in Eext halen en weer terug te brengen. De wagen moet vervoerd worden als ‘landbouwvoertuig’. U kunt de wagen dus het beste halen met een tractor. Voor de toiletwagen vragen we een borg van €50,–. Indien u de wagen onbeschadigd en schoon terugbezorgd, ontvangt u de borg retour.Op onderstaand overzicht kunt u zien of de toiletwagen nog vrij is.

Voor boekingen of informatie kunt u terecht bij Geert Jan Springer 0651332362 of geertjan@gpeext.nl

Jurwagen

otreext2015-1
Jurwagen